Cégismertető

Cégünk, a Früh-Ker Kft. savanyúságok előállításával és értékesítésével foglalkozik. Telephelyünk Vecsésen található, abban a városban, mely méltán vált híressé az egészséges táplálkozás egyik alapkövét jelentő savanyúságairól.

Sváb őseink már az 1800-as évektől kezdve foglalkoztak káposztatermesztéssel és savanyítással. Családunk tagjai a mai napig részt vesznek a termelés folyamatában, szakértelmükkel, valamint az üzemben működő nemzetközi HACCP rendszerrel is garantálva a kiváló minőségű árut. Jelenünk és cégünk jövője hagyományainkra épül. Az elődeinktől örökölt tradicionális, családi recepteket megőriztük, a változó ízlésvilághoz, egészségtudatos életmódhoz alkalmazkodva folyamatosan új termékekkel is színesítjük kínálatunkat.

A Früh-Ker Kft. közel száz embert foglalkoztat, magyar termelőktől vásárolt kiváló minőségű, ízletes zöldség és gyümölcs kerül savanyító kádjainkba. Jól felszerelt, gépesített telephelyünk alkalmas viszonteladók kiszolgálására is. Vásárlóink a nagy üzletláncok mellett nagykereskedelmi cégek, kisebb élelmiszerüzletek, konyhák, éttermek, büfék. Külföldi partnereink Európa számos pontjára juttatják el kiváló minőségű termékeinket. Saját mintabolthálózattal rendelkezünk, valamint vásárlóink részére kiszállítást is vállalunk az ország bármely régiójába. Büszkék vagyunk partnereinkkel ápolt korrekt üzleti kapcsolatainkra!

Több mint 40 féle savanyúságunkból – melyek közt tájjellegű ritkaságok is szerepelnek - reméljük ön is talál ízlésének megfelelőt. S hogy miért a mi termékünket válassza? Jöjjön el egy mintaboltunkba és kóstolja meg savanyúságainkat, ön is érezni fogja a különbséget!

Kollégáink az Önök rendelkezésére állnak, keressék őket elérhetőségeinken!

Frühwirth család

Kezdőlap magyar român deutsch english русский český slovenčina polski