Magyarországon és határainkon kívül is Vecsés a savanyú káposztájáról vált híressé. Cégünk e nevezetesség készítésével és különböző zöldségek tartósításával foglalkozik.
A hagyományos recepteket és a tevékenységet elődeinktől örököltük, akik már az 18.század óta foglakoztak káposzta termeléssel és értékesítéssel. A 90-es évek elejétől vállalkozói formában, 1994-ben Betéti Társaság keretében belül majd 1997-től Korlátozott Felelősségű Társaságként működünk.
Termékeinket saját üzleteinkben illetve partnereinken keresztül értékesítjük. Termékeink palettája igen széles, mellyel törekszünk minden kedves megrendelőnk igényeit kielégíteni. Üzemünk rendelkezik a nemzetközi HACCP minőségbiztosítási tanúsítvánnyal,
amely garantálja a folyamatos és
ellenőrzött minőséget.